У Львівській області правоохоронці виявили й вилучили боєприпаси у посилці, яку боєць відправив із зони АТО своєму братові.

Про це повідомляє Відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України у Львівській області.

У посилці співробітники міліції виявили ручну гранату, 30 набоїв до автомата Калашникова, сигнальний патрон, поствольний ліхтарик, мобільний телефон і камуфляж.

Як встановили правоохоронці, відправником виявився 33-річний військовослужбовець, який нещодавно був мобілізований для проходження служби в зоні АТО. Одержувач - його 34-річний безробітний рідний брат, житель міста Жовква.

«Правоохоронці затримали чоловіка, після того як він отримав посилку. Як пояснив одержувач, йому наслав його рідний брат і просив до його повернення із зони АТО нічого з відправленими речами не робити», - йдеться в повідомленні правоохоронців.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч 1. ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

491