Мешканці наметового містечка на Майдані Незалежності в центрі Києва пообіцяли звільнити проїжджу частину вулиці Хрещатик і повернути захоплену у комунальних служб техніку.

Про це, як зазначає прес-служба Київської міської державної адміністрації, вони заявили в ході спілкування з мером міста Віталієм Кличком.

«“Майданівці” пообіцяли повернути меру машини, які вони захопили у комунальників, і звільнити проїжджу частину Хрещатика», - йдеться у повідомленні.

Відзначається, що сьогодні вранці Кличко пішов на Майдан, щоб ще раз звернутися до людей, які живуть у наметах, і закликати їх звільнити головну вулицю столиці і не влаштовувати безладдя в центрі Києва.

Нагадаємо, 7 серпня вранці комунальні служби почали роботи з розібрання барикад у центрі Києва, мешканці наметового містечка на знак протесту палили автомобільні покришки. Комунальники звільнили від барикад і наметів досить великі ділянки на прилеглій до Майдану території.

Генеральна прокуратура України проводить два досудових розслідування щодо подій, що відбулися 7 серпня в центрі Києва.

За словами директора комунального підприємства «Київавтодор» Володимира Жукова, у центрі Києва невідомі побили чотирьох співробітників корпорації, а також викрали сім машин.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

33