У Слов'янську (Донецька обл.) рятувальники спільно з комунальними службами міста відновили електропостачання у всіх 14 мікрорайонах міста - всього підключені до електропостачання 99,5% абонентів, водопостачання відновлено у 99% абонентів.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби надзвичайних ситуацій України.

«Завдяки злагодженим та оперативним діям рятувальників, підключено до електропостачання у Слов'янську міську раду, міську лікарню, управління державного пенсійного фонду, районного центру зайнятості, прокуратуру, державне казначейство, ощадбанк, хлібозавод, фекальні насосні станції 1А і 1/5, вежі основних операторів стільникового зв'язку «МТС», «Київстар» і «Лайф» та основні торговельні супермаркети», - йдеться в повідомленні.

Також у місті в багатоповерхових будинках з 227 ліфтів відновлено роботу 223, в повному обсязі відкачано каналізаційні стоки з КНС-1 і КНС-3. Працюють фільтрувальні станції № 1 та № 2 КП «Вода Донбасу», які почали подачу води до магістральної системи водопостачання.

Крім цього, згідно з повідомленням, відновили водопостачання всіх мікрорайонів міста у 99% абонентів.

Так, зведені загони ДержНС України спільно з працівниками обленерго підключили 20 дитячих садків із 21 до електроживлення і відновили водопостачання. З 26 загальноосвітніх шкіл - 25 підключено до електроживлення і у 24 відновлено водопостачання. Розпочато роботу 14 дитячих садків, з повним режимом перебування.

Разом із тим, у місті працюють 10 лікувально-профілактичних установ. Відновлено роботу терапевтичного відділення № 1 з палатою інтенсивної терапії міської лікарні № 1. 21 котельня міста готова до паливного сезону.

Як раніше повідомляв ForUm, 5 липня над міськрадою Слов'янська піднято Державний прапор України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом