У четвер, 7 серпня, інспектори київського ДАІ спробували зупинити автомобіль марки «Жигулі» за порушення правил дорожнього руху на вулиці Московській у Києві, однак водій проігнорував їх вимогу і, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, поїхав далі, повідомили Forum'у у відділі зі зв'язків з громадськістю Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в місті Києві.

Наголошується, що інспектори ДАІ почали переслідування озброєного порушника і з метою його затримання зробили кілька пострілів по колесах автомобіля. «Внаслідок правомірного застосування зброї співробітниками міліції водій «Жигулів» отримав поранення. Його наразі доставлено до лікарняного закладу.

Під час огляду транспортного засобу в багажнику автомобіля співробітники міліції знайшли розфасовану в поліетиленові пакети суху зелену суміш, прилад для куріння наркотичного засобу, предмет, схожий на пістолет, і набої до нього. Все це було вилучено й відправлено на експертизу», - наголошується в повідомленні.

Інформація внесена до журналу Єдиного обліку повідомлень про злочини Печерського районного управління ГУМВС у м. Києві, триває перевірка.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

232