Президент України Петро Порошенко прийняв заяву Андрія Парубія про відставку з посади секретаря Ради національної безпеки і оборони України. Про це він повідомив під час зустрічі з керівниками департаментів апарату РНБО.

Як повідомляє прес-служба Президента, Глава держави подякував Парубію за роботу і високо оцінив його діяльність на посаді секретаря РНБО у важкі часи існування нашої держави.

Порошенко відзначив, що ще нікому не доводилося працювати секретарем РНБОУ в таких екстремальних внутрішніх та надзвичайних зовнішніх умовах. «Кожен день Андрія Парубія на цій посаді був присвячений підвищенню обороноздатності нашої держави», - підкреслив Президент.

Глава держави подякував колективу апарату РНБО за плідну та ефективну роботу під керівництвом Парубія і висловив упевненість у тому, що цей стиль роботи збережеться і надалі.

Президент високо оцінив внесок «Самооборони» Майдану, одним з керівників якої був Парубій, в боротьбу за незалежність і територіальну цілісність України. «Всі герої “Самооборони” з перших днів прийняли рішення, що їх місце на фронті. Сьогодні вони з честю несуть звання бійця “Самооборони” Майдану на передовій», - підкреслив Президент.

Порошенко зазначив, що Парубій залишається в команді Президента.

У свою чергу Парубій подякував Президенту і колективу РНБО за роботу «і надважливі рішення, які допомогли вистояти».

Нагадаємо, сьогодні, 7 серпня, Парубій заявив про те, що подав у відставку з посади секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом