У Луганській області одна людина загинула в результаті потрапляння снарядів на територію вуглевидобувної компанії «Краснодонвугілля», повідомляє прес-служба підприємства.

У повідомленні наголошується, що обстріл території, прилеглої до шахтоуправління «Самсонівське-Західне», вівся з 17:30 5 серпня до ранку сьогоднішнього дня.

«Один зі снарядів розірвався на промисловому майданчику шахти поруч з приміщенням нарядної. В результаті загинув співробітник «Краснодонвугілля», - зазначає прес-служба.

Всі гірники, що працювали у другу зміну, були екстрено евакуйовані, інформують «Українські новини».

У прес-службі підкреслили, що в результаті потрапляння снарядів вибиті вікна в адміністративно-побутовому приміщенні, а також пошкоджено інженерні конструкції.

«На місці працюють оперативний штаб та спеціальна комісія, яка визначає масштаб пошкоджень і заподіяний збиток. Ведуться роботи з ліквідації наслідків вибухів», - зазначено у повідомленні.

Раніше ForUm сповіщав, що в результаті розривів снарядів, які потрапили на територію управління з монтажу і демонтажу гірничо-шахтного обладнання ПАТ «Краснодонвугілля», загинув чоловік, дві жінки дістали поранення.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом