Прокуратура Донецької області продовжує розслідувати факти співпраці з ДНР чиновників Маріуполя.

Як повідомляє прес-служба наглядового відомства, у вівторок, 5 серпня, до слідчого відділу прокуратури Маріуполя бійцями батальйону спеціального призначення було доставлено одного з керівників органів внутрішніх справ, який за власною інформацією зазначеного військового формування, мав намір утекти.

У прокуратурі нагадали, що 15 липня слідчий відділ розпочав кримінальне провадження за ч. 1 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень), ч 2 ст. 256 КК України (сприяння учасникам злочинних організацій та приховування їхньої злочинної діяльності) за фактом співпраці з незаконними формуваннями ДНР чиновників міськради та міського управління міліції.

У рамках розслідування зазначеного кримінального провадження з високопоставленими чиновниками міліції Маріуполя проведено комплекс необхідних слідчих дій.

Розслідування у зазначеному кримінальному провадженні триває.


В разі наявності достатніх підстав вирішуватиметься питання про обрання запобіжного заходу фігурантам кримінального провадження.

Як повідомляв ForUm, сьогодні прес-служба Маріупольського міськвідділу міліції повідомила, що тимчасовий виконувач обов'язків начальника ГУ міліції Олег Моргун перебуває в місті і знову став до виконання своїх службових обов'язків у повному обсязі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

35