Пошкодження магістральних ліній спричинило труднощі в наданні послуг з передачі даних у 19 районних центрах Донецької області, повідомляє прес-служба «Укртелекому».

Зокрема проблеми спостерігаються в Артемівську, Красноармійську, Горлівці, Краматорську, Маріуполі, Новоселівці, Дебальцевому, Олександрівці, Новому Світі, Курахові, Дружківці, Селидовому, Добропіллі, Димитрові, Слов'янську, Святогорську, Красному Лимані, Дзержинську, Костянтинівці та населених пунктах цих районів.

Крім того, за даними компанії, тимчасово можуть бути недоступні послуги мобільного зв'язку в містах Горлівка та Краматорськ, а послуги фіксованого телефонного зв'язку - у Дебальцевому і Дзержинську. Також не всі абоненти можуть скористатися стаціонарними телефонами в таких містах як Краматорськ, Артемівськ, Дружківка, Костянтинівка, Горлівка і Кіровоград.

«Бригади «Укртелекому» готові оперативно почати відновлювальні роботи на пошкоджених ділянках, але, на жаль, через активні бойові дії на території зазначених міст поки що це неможливо. Ремонтні роботи почнуться, як тільки не буде загрози для життя і безпеки фахівців оператора», - йдеться в повідомленні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом