Рада міністрів Криму схвалила постанову т.в.о. глави невизнаної республіки Сергія Аксьонова про граничні суми витрат на утримання органів держвлади.

Згідно з документом, ні глава Радміну, ні спікер Держради не можуть дозволити собі службовий автомобіль від 900 тисяч рублів, передає «ИТАР-ТАСС».

Цей захід покликаний оптимізувати витрати регіонального бюджету в перехідний період.

На оновлення меблів у службових кабінетах так званих голови Криму та голови регіонального парламенту передбачається не більше 45 тисяч рублів. Їхні заступники зможуть придбати меблі лише по 27 тисяч рублів на кожного. По 28 тисяч рублів можна буде виділити з бюджету на придбання персонального комп'ютера для кожного із чиновників вищої ланки.

Витрати на обстановку робочих місць рядових співробітників органів влади виглядають ще скромніше. Письмовий стіл для них не має коштувати дорожче 1,8 тисячі рублів, шафа для паперів - 2,1 тисячі рублів, м'яке крісло - 900 рублів, стілець - не більше 450 рублів. Найдорожчим в інтер'єрі кабінетів працівників Радміну і Держради може бути сейф - на нього можна витратити 4,5 тисячі рублів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

54
Теги