У КП «Київський метрополітен» занепокоєні різким збільшенням випадків дитячого травматизму на станціях підземки. Про це повідомляє прес-служба підприємства.

«За червень та липень цього року в метрополітені сталося сім нещасних випадків з дітьми віком від 2 до 8 років, які отримали травми рук і ніг різного ступеня тяжкості. Всі зазначені випадки сталися на ескалаторах станцій та один випадок - хлопчик 15 років упав під час руху електропотяга з вагона на рейки поблизу станції «Дарниця», - йдеться в повідомленні.

Крім цього, вже 1 серпня на станції «Хрещатик» нога трирічного хлопчика потрапила у проміжок між нерухомими частинами ескалатора, внаслідок чого він отримав перелом кісток.

У метрополітені наголосили, що це досить високий показник порівняно з попереднім роком, коли сталося 14 випадків травмування дітей.

У зв'язку з цим підприємство «Київський метрополітен» звертається до батьків з проханням бути більш відповідальними і дбати про безпеку своїх дітей, дотримуватися вимог правил користування метрополітеном та привчати дітей до дисципліни під час перебування в метро.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

44