У вівторок, 5 серпня, станом на 13.00 в Донецьку зберігається стабільно напружена обстановка, повідомляють у прес-службі Донецької міської ради.

«Жителі повідомляють про вільне пересування людей у камуфляжній формі та з автоматичною зброєю на вулицях міста. Представники ДНР знову заблокували роботу диспетчерської станції «Трудівська», проїзд громадського й особистого автотранспорту можливий до міської лікарні № 14», - сказано в повідомленні.

Також у міськраді наголошують, що 5 серпня публічне акціонерне товариство «Донецькміськгаз» продовжує ремонтно-відновлювальні роботи в «гарячих точках» Петровського та Куйбишевського районів. «Забезпечена подача газу в селище Грабарі. Всього потребують підключення до газопостачання 133 абоненти, більшість з яких на момент пуску газу відсутні в своїх оселях, 60 абонентів неможливо підключити через повне або часткове руйнування приватних будинків та квартир», - повідомляють у мерії Донецька.

Також підкреслюється, що за весь період ведення бойових дій у Донецьку внаслідок пошкоджень було відключено від газу 84 км газових мереж, при цьому основну частину з них вдалося відновити і пустити газ більш ніж 2600 абонентам.

Як повідомляв ForUm, станом на 9:00 в Донецьку було відносно тихо, диспетчерська станція «Трудівська» відновлювала свою роботу, з ранку 5 серпня там працювали 8 комунальних автобусів великої місткості за маршрутом № 42 та 3 маршрутних таксі за маршрутом № 58.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

53