Іноземці, котрих визнали носіями російської мови, зможуть отримати спеціальну візу на в'їзд у Росію терміном до одного року з метою одержання громадянства.

Про це повідомляється на сайті уряду РФ.

Таку візу іноземець має можливість отримати на підставі рішення про визнання його носієм російської мови. Для цього особі, що прагне отримати російське громадянство, необхідно пройти співбесіду в спеціальній комісії для визнання його носієм російської мови.

Крім цього, іноземець має відмовитися від свого громадянства і переїхати на постійне місце проживання в Росію, щоб стати російським громадянином.

Якщо ж він протягом двох років не подав заяву про прийом у громадянство РФ, то його посвідка на проживання анулюється.

ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

23