Біля Донецька в місті Мар'їнка йдуть активні бойові дії, місцеві жителі спостерігають дим від пожежі, повідомляє прес-служба Донецької міської ради.

За повідомленням прес-служби, сьогодні, 4 серпня, в Донецьку до енергопостачання підключили п'ять мікрорайонів: Мирний, Сонячний, Широкий, Пухова і Річковий, повідомляє прес-служба Донецької міської ради.

Також, відновлена робота 39 трансформаторних підстанцій у Петровському районі та 2 - у мікрорайоні Широкий. Відновлені підстанції в Кіровському районі Рутченкове, Трудівська, Південна та Абакумова.

У той же час, без електроенергії все ще залишаються жителі 175 багатоповерхових будинків та 793 будинки приватного сектора.

«Ремонтні бригади ПЕМ-Енерговугілля виїхали в Куйбишевський район на Адмінселище для проведення ремонтних робіт на 19 трансформаторних підстанціях», - йдеться в повідомленні.

У прес-службі також зазначили, що через відсутність електропостачання 2 серпня було зупинено роботу хлібозаводу №14. 3 серпня електропостачання хлібозаводу було відновлено, і нині заводом вживається заходів для нормалізації виконання заявок торговельних підприємств.

Раніше ForUm повідомляв, що ніч з 3 на 4 серпня у Донецьку минула вкрай напружено, звуки вибухів, пострілів з важких озброєнь лунали по всьому місту.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

64