Внаслідок артобстрілу постраждали залізничні лікарні на станції Луганськ та Дебальцеве Донецької залізниці, які обслуговували не тільки працівників галузі, але й місцевих жителів, повідомили Forum'у у прес-службі Державної адміністрації залізничного транспорту «Укрзалізниця».

Так, 2 серпня о 5:40 чотири снаряди влучили у дільничну лікарню станції Луганськ. Крім того, зруйновано дільничну лікарню станції Дебальцеве.

У Луганській залізничної лікарні потребують відновлення терапевтичне відділення на третьому поверсі, зруйнований фасад, вибиті вікна з другого по четвертий поверх.

Крім того, снаряди влучили в наземний перехід між стаціонаром і поліклінікою, центральний вхід у стаціонарний корпус. На щастя, ніхто з медперсоналу або пацієнтів лікарні не постраждав. У лікарні відключено електропостачання та водопостачання.

Як раніше повідомляв ForUm, «Укрзалізниця» не може відправляти вантажні вагони більш ніж на 50 станцій Донецької залізниці через руйнування інфраструктури (мостів, шляхопроводів, колій та контактної мережі) основного Чаплинського залізничного напрямку з Донецька на західні регіони України, яким курсувало 70% вантажних потягів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом