У Вінницькій області внаслідок зіткнення легкового автомобіля «ВАЗ 2110» і пасажирського автобуса «Богдан» загинуло двоє людей.

Про це повідомляє РСУ УМВС України у Вінницькій області.

ДТП сталася 4 серпня близько сьомої години ранку неподалік від смт. Вороновиця.

Як повідомили правоохоронці, 45-річний житель Кіровограда, керуючи автомобілем «ВАЗ 2110», не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з пасажирським автобусом «Богдан».

Внаслідок ДТП загинув водій «ВАЗу», а також його 21-річна донька. У машині також були ще два пасажири: дружина і син водія. Унаслідок ДТП дружина загиблого була госпіталізована в лікарню, син не постраждав.

«В автобусі, який рухався за маршрутом «Гайсин - Вінниця», булои 25 пасажирів, ніхто з них не постраждав», - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

319