Позиції українських прикордонників у зоні проведення антитерористичної операції на сході України протягом доби обстрілювалися, в тому числі і з території Російської Федерації.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Так, підрозділи Держприкордонслужби та Збройних сил України з 11.50 до 20.00 3 серпня вели жорсткий бій з угрупованням членів незаконних збройних формувань в районі н.п. Червонопартизанськ. Сьогодні з 04.30 до 6.30 штурм українських позицій відновився, терористи застосували танки й обстрілювали з мінометів. Обставини уточнюються.

Також учора з 13.10 до 15.10 3 серпня з боку РФ було здійснено артилерійський обстріл позицій Держприкордонслужби поблизу пункту пропуску «Бірюкове».

Крім цього, з 21.30 до 23.40 було здійснено мінометний обстріл прикордонних позицій з території РФ на напрямку н.п. Маноцький (РФ) - Юганівка (Укр.).

Як повідомляв ForUm, раніше прикордонники заявляли, що на українсько-російському кордоні в межах Донецької та Луганської областей члени незаконних збройних формувань постійно обстрілювали позиції прикордонних підрозділів та сил АТО, у тому числі з території РФ, зі стрілецької зброї, мінометів, артилерії та реактивних систем залпового вогню.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом