У Миколаєві співробітники роти спеціального призначення затримали чоловіка, який у нетверезому стані зі зброєю в руках перебував біля одного з магазинів на вул. Потьомкінській, повідомляє ДСО ММУ УМВС України в Миколаївській області.

Близько 21.00 на телефонну спецлінію «102» надійшло повідомлення від продавця магазину на вул. Потьомкінській. 56-річна жінка повідомила, що біля закладу в стані алкогольного сп'яніння перебуває невідомий чоловік, в руках якого знаходиться предмет, зовні схожий на гранату.

На місце негайно прибув наряд роти спеціального призначення. Правоохоронці затримали і обеззброїли чоловіка. Після приїзду вибухотехнічної служби були вилучені дві бойові гранати РГД, які відправлені на дослідження в НДЕКЦ УМВС України в Миколаївській області. 39-річний чоловік для подальшого розгляду був доставлений в Центральний райвідділ міліції.

Слідчим відділенням розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» та ч.1 ст. 296 КК України «Хуліганство». Ведеться слідство.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

28