Співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Дарницького РУ ГУМВС України в місті Києві вилучили у 24-річного киянина партію амфетаміну на загальну вартість майже 100 тисяч гривень.

Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС в місті Києві.

«Київські міліціонери під час перевірки оперативної інформації в будинку на вулиці Урловській затримали 24-річного місцевого жителя, в якого у квартирі виявили й вилучили 300 г амфетаміну, 2 пістолети, набої до них і грошові кошти в розмірі 5 тисяч гривень», - йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією, таку суму він отримав від збуту цієї психотропної речовини.

За словами затриманого, амфетамін він нібито придбав у мешканця Дніпровського району Києва, а зброю купив через інтернет на сторінці оголошень, збував наркотики переважно в нічних клубах столиці.

«Справжні джерела отримання такого роду товарів встановить слідство. Водночас з'ясовуються канали надходження психотропної речовини. Загальна вартість вилучених наркотичних засобів за цінами «чорного ринку» становить приблизно 100 тисяч гривень», - уточнили в міліції.

Зараз усі матеріали зареєстровані в журналі Єдиного обліку Дарницького РУ ГУМВС України в місті Києві за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 307 - (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів - позбавлення волі на строк від 4 до 8 років) і ч. 1 ст. 263 - (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами - позбавлення волі від 3 до 7 років) Кримінального кодексу України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

69