Станом на 12.00 обстановка в Донецьку залишається напруженою.

За даними міської ради, від городян надходять повідомлення про те, що в центрі Донецька періодично лунають автоматні черги.

Проте самі ж мешканці припускають, що це пов'язано зі святкуванням Дня повітрянодесантних військ, який відзначається сьогодні, 2 серпня.

Системи життєзабезпечення міста працюють у штатному режимі. Громадський транспорт рухається автомагістралями міста згідно з графіками. Всі автобуси, трамваї і тролейбуси доїжджають до кінцевих пунктів своїх маршрутів.

Залізничний вокзал на станції Донецьк працює. Відновлено рух фірмового пасажирського потяга Донецької залізниці №84/83 «Азов» сполученням Маріуполь – Київ за колишнім маршрутом через станції Донецьк, Ясинувата, Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Слов'янськ, Лозова, Полтава. Миргород.

Нагадаємо, раніше потяг тимчасово курсував за зміненим маршрутом.

Міськрада рекомендує пасажирам, плануючи поїздки залізничним транспортом, звертатися за уточненою інформацією в залізничні каси та довідкові служби вокзалів, а також стежити за оголошеннями на вокзалах та станціях, де через гучномовний зв'язок проводиться регулярне інформування про всі зміни у графіку руху потягів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

101