Генеральна прокуратура Російської Федерації відправила в Інтерпол необхідні документи для міжнародного розшуку голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Ігоря Коломойського, повідомив генеральний прокурор РФ Юрій Чайка.

«Сьогодні нами в Інтерпол відправлено доручення про оголошення його в міжнародний розшук і підтвердження наміру вимагати арешт та видачу в разі встановлення місця перебування на території країн-членів Інтерполу», - заявив Чайка 1 серпня.

Раніше Слідчий комітет РФ порушив щодо Коломойського кримінальну справи за статтями «організація вбивства; застосування заборонених засобів і методів ведення війни; викрадення людини; перешкоджання законній діяльності журналіста», повідомляють «РІА Новости».

Як повідомляв ForUm, Інтерпол оголосив у розшук лідера «Правого Сектору» Дмитра Яроша у зв'язку із звинуваченнями за двома пунктами: публічне підбурювання до терористичної діяльності, пов'язане з використанням засобів масової інформації та публічне підбурювання до екстремісткої діяльності, пов'язане з використанням ЗМІ.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом