Співробітники міліції 31 липня знайшли в Глобинському районі (Полтавська обл.) спалений білий автомобіль ВАЗ-2108, з якого стріляли у мера Кременчука Олега Бабаєва.

Про це розповів начальник відділу зв'язків з громадськістю УМВС в області Юрій Сулаєв, повідомляють «Українські новини».

За його словами, на місце знахідки виїхали керівництво обласної міліції, слідчо-оперативна група, представники прокуратури та експерти-криміналісти. Вони підтвердили, що виявлений автомобіль використовувався злочинцями під час нападу на мера Кременчука вранці 26 липня.

За даними правоохоронців, двоє вбивць мера пересувалися на ВАЗ-2108. Після обробки відео з автомобільних реєстраторів міліціонери з'ясували, що після вбивства авто виїхало з вул. Сумської на вул. Московську.

Тривають слідчі дії та експертні дослідження. Міліція звернулася до жителів району з проханням надати будь-яку інформацію, яка може допомогти слідству.

Як повідомляв ForUm, 26 липня близько 10 ранку біля свого будинку пострілом у груди був убитий мер Кременчука Олег Бабаєв.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

40