Президент України Петро Порошенко закликає Верховну Раду ухвалити на сьогоднішньому засіданні урядові законопроекти. Про це йдеться в коментарі Президента, поширеному прес-службою Глави держави.

«Закони, на яких наполягає уряд - непопулярні, важкі, але дуже необхідні. Сьогодні рішення парламенту необхідно не тільки для фінансування армії, хоча це питання номер один. Рішення парламенту потрібні для того, щоб працювала економіка держави в цілому, щоб люди почували себе впевнено і захищено», - зазначив Порошенко.

Він наголосив, що за останні три дні провів багато зустрічей з лідерами фракцій і груп, представниками позафракційних депутатів, керівництвом Кабінету Міністрів.

«Рішення, якого я дійшов і з чим звернувся до всіх - ми маємо говорити мовою компромісів, а не ультиматумів. Емоції не повинні брати гору над розумом. Внутрішніми чварами обов'язково скористається ворог. Діяти інакше - значить, відкрити другий фронт проти України. Робота Верховної Ради не повинна бути паралізована. Нам потрібна консолідація, а не протистояння», - заявив Порошенко і додав: «Я казав депутатам: «Ви маєте право вибору, голосувати «проти» або «за» Президента чи уряд. Але ви завжди повинні голосувати «за» Україну».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом