У ніч з 28 на 29 липня Донецьк знову зазнав артилерійських обстрілів. Серйозно постраждали Ленінський та Київський райони, інформує прес-служба міської ради.

Так, у Ленінському районі на хуторі Широкий пошкоджено приватні будинки на вулицях Квірінга, 60 і Шкільній, 65.

У Київському районі снаряди влучили в будинки на вулицях Крупської, Башкирської, Депутатської, Мерцкевича та провулку Обському.

«Шість бригад ДСНС перебувають наразі на місцях руйнувань, йде локалізація пожеж. Відомостей про потерпілих поки немає», - йдеться в повідомленні.

Внаслідок бойових дій пошкоджено газопроводи в Київському та Ленінському районах, відключені 6 будинків приватного сектора. У Київському районі снарядом пошкоджені лінії електропередач, що призвело до знеструмлення 4 трансформаторних підстанцій. Зараз без електропостачання залишилися 54 житлові будинки на вулицях Політбійців, Поліграфічна, Собінова та проспекту Засядька.

Станом на 9.00 бойових дій немає. Працюють комунальні служби, транспорт.

Залізничний вокзал у місті працює, але рухомі потяги станція «Донецьк» тимчасово не відправляє і не приймає через пошкодження контактних мереж та залізничного полотна на станціях Ясинувата, Авдіївка, Горлівка, Микитівка. Керівництвом вживається заходів для усунення аварій і швидкого відновлення транспортного сполучення.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

73