Прес-служба Маріупольського міського управління міліції спростовує інформацію про масові звільнення співробітників. Відповідну заяву опубліковано на сайті Головного управління МВС України в Донецькій області.

«Серед населення міста поширюється інформація про те, що лави маріупольської міліції значно порідшали. Однак, незважаючи на всі події, серед особового складу правоохоронців міста зберігається звичайна динаміка кадрових ротацій», - йдеться в повідомленні.

Як зазначив в.о. начальника Маріупольського ГУ Олег Моргун, питання кадрових переміщень, які відбуваються сьогодні в Маріуполі, не можна назвати нестандартним.

«Безумовно, міліція пережила серйозні події, однак бойовий дух співробітників не впав. Зараз на своїх робочих місцях перебувають оперативники, дільничні, слідчі, патрульні міліціонери тощо», - сказав він, запевнивши, що всі служби і підрозділи гарнізону працюють в стандартному режимі, не відчуваючи гострого браку фахівців.

«На сьогодні особовий склад міліції Маріуполя виконує службові завдання в повному обсязі», - підкреслив в.о. начальника міськуправління.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

54