«Росспоживнагляд» заборонив ввезення на територію Російської Федерації консервованої української плодоовочевої продукції та рибних консервів.

Про це йдеться у повідомленні Відомства, опублікованому на офіційному сайті відомства.

У повідомленні наголошується, що під час перевірки консервованої плодоовочевої продукції підприємств сільськогосподарське ТОВ ім. Шевченка («Верес»), ПО «Одеський консервний завод», ТОВ «Ніжинський консервний завод» і рибних консервів, вироблених ПО «Одеський консервний завод», ТОВ «Вінницький завод пакувальних виробів «Вінтар», ТОВ «Альфа-Етекс» і ТОВ «Південний РКК», були виявлені порушення вимог законодавства у сфері захисту прав споживачів, а саме: невідповідність вимог, що пред'являються до маркування, невідповідність за масовою часткою основного продукту, невідповідність за вмістом білка, жиру, вуглеводів і вітаміну С, магнію, кальцію, заліза, невідповідність за показником енергетичної цінності та органолептичними показниками, невідповідність за вмістом кухонної солі.

Раніше ForUm повідомляв, що Російська Федерація забороняє імпорт всієї молочної продукції та молока з України з 28 липня 2014 року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

33