Понад 30 поранених і вбитих українських військовослужбовців будуть переправлені транзитом через територію Російської Федерації і передані Україні в суботу, повідомив представник прикордонного управління ФСБ Росії по Ростовській області Василь Малаєв.

У п'ятницю на прохання України через територію РФ також були перевезені двоє поранених українських військових. Оскільки в цей час йшов бій, вивезти поранених іншим способом було неможливо.

За словами Малаєва, в суботу українська сторона знову звернулася з проханням про допомогу у передачі транзитом через Росію поранених і вбитих українських військових, повідомляє РІА «Новости».

«Сьогодні на куйбишевському, новошахтинському і гуковському напрямках планується передача російській стороні понад 30 поранених і вбитих, яких російські прикордонники доставлять у пункт пропуску «Матвєєв Курган» і передадуть українській стороні», - сказав Малаєв.

Як раніше повідомляв ForUm, український літак вилетів у ніч на 26 липня з Ростова-на-Дону з пораненими військовослужбовцями, які раніше були госпіталізовані в лікарні Ростовської області.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

237