Сьогодні, 26 липня, близько 10 ранку в Полтавській області на вулиці Сумській Автозаводського району міста Кременчука, неподалік від місця проживання, пострілом у груди з вогнепальної зброї був убитий мер міста Олег Бабаєв, повідомляє ВЗГ УМВС України в області.

Зараз на місці злочину працює слідчо-оперативна група міліції. Прибули на місце і керівники правоохоронних відомств області.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Тривають слідчо-оперативні заходи.

«Закликаємо всіх громадян, хто має інформацію з цього приводу, надати її правоохоронцям. Будемо вдячні за допомогу! Конфіденційність гарантується!», - зазначили в міліції.

Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко розповів подробиці злочину, повідомляє «УНІАН».


«Вранці він одягнув спортивний костюм, узяв пакет зі сміттям і, забувши вдома мобільні телефони, виїхав на своєму автомобілі Mersedes S 500 зі свого будинку в приватному секторі», - повідомив Геращенко.

«Потім за розповідями очевидців він зупинився, чи то щоб викинути пакет зі сміттям, чи то був підрізаний автомобілем убивць, чи то з іншої причини. Поряд зупинився автомобіль ВАЗ 2108 білого кольору, з якого було зроблено три постріли зі зброї з глушником», - розповів радник міністра, повідомляє «УНІАН».

«Олег Бабаєв від отриманих поранень помер на місці», - додав він.

За словами Геращенка, Міністерство внутрішніх справ оголосило план перехоплення «Сирена» в Полтавській області та сусідніх областях.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

72