Ніч з 25 на 26 липня минула вкрай неспокійно. Жителі всіх районів Донецька повідомляють про вибухи, залпи з важкої зброї, які лунали з боку Кіровського району, об'їзної дороги та району аеропорту, повідомляє прес-служба Донецької міськради.

Внаслідок нічних бойових дій три будинки в Куйбишевському районі, що розташовані за адресами вул. С.Тюленина 9 і 11 та Ударна 50, були пошкоджені снарядами і загорілися. Нарядами ДСНС загоряння було ліквідовано, постраждалих немає. Також від влучання снаряда постраждав приватний будинок на вул. Удальцова 79 у Петровському районі.

Крім того, осколкове поранення отримала дівчина, яка працювала на заправці в Київському районі.

Станом на 9.30 у місті обстановка залишається напруженою.

Міською владою на всіх рівнях були проведені переговори й досягнуто угоди про надання сьогодні, 26 липня, з 7 до 15.00 «зеленого коридору» аварійним бригадам для відновлення електропостачання в Куйбишевському і частині Київського районів. О 7.00 фахівці готові були виїхати на місця аварій, але ситуація все ще залишається небезпечною.

Через бойові дії ускладнюється ведення відновлювальних робіт на мережах електропостачання і в Петровському районі.

Як раніше повідомляв ForUm, 25 липня в Донецьку після обстрілу троє людей з осколковими пораненнями доставлені у лікувальні заклади, один загинув.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

40