Ще один поранений чоловік, який брав участь у бойових діях на сході України, надійшов у лікарню Новочеркаська Ростовської області.

Про це повідомив у середу, 23 липня, представник регіонального МОЗ, передає «ИТАР-ТАСС».

«У вівторок ще один поранений надійшов до однієї з лікарень Новочеркаська. У нього осколкові поранення, стан оцінюється як середнього ступеня тяжкості», - сказав співрозмовник агентства.

Представник МОЗ додав, що не знає, на чиєму боці воював цей чоловік. Джерело в правоохоронних структурах регіону повідомило, що поранений - імовірно, ополченець.

За останній тиждень у міську лікарню міста Гуково були доставлені 20 поранених українських військових, четверо з них - у важкому стані. Згодом один чоловік помер, а 10 пацієнтів з легкими травмами були переведені в лікарню міста Звєрєво.

Військовослужбовців, які проходили лікування від поранень у лікарнях Ростовської області, в середу планується вивезти в Україну. Про це повідомив консул України в Ростові-на-Дону Олександр Арсенюк.

За пацієнтами виїхав генконсул України Олександр Москаленко, розповів співрозмовник агентства. «Він має намір забрати 10 осіб з лікарні міста Звєрєва, одного з Таганрога і шістьох з ЦМЛ Гукова. Всі пацієнти централізовано будуть доставлені в аеропорт Ростова-на-Дону, куди за ними прибуде український борт», - додав Арсенюк.

Як повідомив представник регіонального МОЗ, в лікарні Звєрєва всі пацієнтів вилікували і вони готові до виписки. Лікарі ЦМЛ Гукова визнали можливим передачу шістьох пацієнтів українським медикам.

Нагадаємо, у вівторок, 22 липня, директор військово-медичного департаменту міністерства оборони України Віталій Андронатій повідомив, що у середу в Росію вилетить реанімаційно-операційний літак збройних сил України Ан-26 «Віта» з медичною бригадою, який забере частину українських військовослужбовців з російських госпіталів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

448