Нідерландський транспортний літак доставить з Харкова тіла жертв катастрофи малайзійського «Боїнга» на експертизу в Нідерланди. Про це повідомив прем'єр-міністр країни Марк Рютте на прес-конференції.

«Як тільки тіла жертв будуть готові до транспортування, літак вирушить в Ейндховен (Нідерланди. - Ред.). Ми очікуємо, що завтра протягом дня перший літак з жертвами відбуде», - сказав Рютте, повідомляє «Укрінформ».

Він повідомив, що після транспортування в Нідерланди тіла всіх жертв будуть відправлені на ідентифікацію. За його словами, це може тривати тижні або навіть місяці.

Як відомо, 17 липня на території України розбився «Боїнг-777» «Малайзійських авіаліній», який летів рейсом MH17 з Амстердама в Куала-Лумпур.

Лайнер упав в околицях села Грабове Шахтарського району Донецької області. На борту перебувало 283 пасажири і 15 членів екіпажу. Всі вони загинули.

Увечері 21 липня потяг з тілами загиблих внаслідок трагедії літака вирушив з Тореза Донецької області в напрямку Харкова через Донецьк. 22 липня потяг, у складі якого 6 вагонів (4 вагони-рефрижератори і 2 вагони), заїхав спеціальною залізничною віткою на територію «Заводу імені Малишева» у Харкові.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

27