Президент Росії Володимир Путін підписав закон про спрямування до 75 млн руб. на формування системи обов'язкового медичного страхування в Криму.

Як повідомляється на офіційному сайті Кремля, Путін підписав закон «Про внесення змін у федеральний закон «Про бюджет Федерального фонду обов'язкового медичного страхування на 2014 рік та на плановий період 2015 і 2016 років» та ст. 51 федерального закону «Про обов'язкове медичне страхування в Російській Федерації».

«Законом передбачається можливість витрачання коштів ФОМС на надання міжбюджетних трансфертів бюджетам територіальних фондів обов'язкового медичного страхування Республіки Крим і Севастополя на фінансове забезпечення заходів з організації обов'язкового медичного страхування на територіях зазначених суб'єктів РФ, у тому числі заходів з інформатизації медичних організацій, в сумі до 75 млн руб.», - зазначається в довідці державно-правового управління, повідомляє «ИТАР-ТАСС».

Також з коштів ФОМС передбачається можливість фінансування надання громадянам федеральними медичними установами високотехнологічної медичної допомоги, включеної в базову програму обов'язкового медичного страхування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

155