Особовий склад російського пункту пропуску «Новошахтинськ» знову був евакуйований у вівторок уночі через стрілянину на суміжному українському посту, повідомляє РІА «Новости» з посиланням на представника Південного митного управління Раяна Фарукшина.

«О2:00 вівторка особовий склад БАПП «Новошахтинськ» був евакуйований через інтенсивну артилерійську стрілянину на території України в районі суміжного пункту пропуску «Довжанський», - сказав він. Російські митники повернулися на робочі місця після припинення вогню через три з половиною години.

Крім того, за словами Фарукшина, вночі були чутні автоматні черги на території України поблизу російських митних постів «Куйбишеве» і «Весело-Вознесенка».

З 3:30 до 6:10 через бойові дії поблизу держкордону призупиняв свою роботу пункт пропуску Новоазовськ (Україна).

«Суміжний митний пост з російського боку - БАПП "Весело-Вознесенка" - в цей час продовжував здійснення митних операцій щодо фізичних осіб та їхніх транспортних засобів на в'їзд до РФ», - сказав він.

Інші митні пости в пунктах пропуску на українсько-російському кордоні в регіоні діяльності Південного митного управління працюють у штатному режимі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

94