Війна в Україні ведеться, в першу чергу, в інтересах олігархів. Населення ж нашої країни отримає в результаті зруйнований економічний потенціал і низку соціальних та фінансових проблем. Про це повідомив лідер КПУ Петро Симоненко.

Він зазначив, що сьогодні настав час задуматися про те, заради чого гинуть люди в Україні, якими будуть результати війни і якими будуть перетворення, коли вона закінчиться, в інтересах тих, хто її сьогодні веде, повідомляє «ГолосUA».

«Війна в Україні - це війна грошей. Олігархи воюють. Це, на жаль, війна, інспірована ззовні, американські інтереси щодо сланцевого газу на Донбасі. Також це проблема боротьби між українськими олігархами. І олігархи сьогодні, захопивши владу в результаті перевороту, ведуть боротьбу за знищення економічного потенціалу інших олігархів», - констатував лідер КПУ.

Він підкреслив, що на тлі цієї боротьби знищується найбільший економічний потенціал народу України. У підсумку населення Донбасу відчуватиме колосальні труднощі у зв'язку з безробіттям, відсутністю фінансування бюджету та ін.

«А останнє засідання Кабміну, в ході якого розглядалося питання про секвестр бюджету, - зайве тому підтвердження», - підсумував Симоненко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

108