Упродовж 21 липня 2014 року на місці падіння «Боїнга» «Малазійських авіаліній» знайдено і відповідним чином упаковано тіла ще 31 загиблого та 21 фрагмент тіл пасажирів літака.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

«Всього станом на 12:00 21 липня 2014 року на місці трагедії знайдено і відповідним чином упаковано тіла 282 загиблих та 87 фрагментів тіл», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, 251 тіло і 66 фрагментів завантажені в рефрижератори (залізничні вагони).

Крім того, за даними прес-служби, члени незаконних збройних формувань не випускають рефрижератори із залізничної станції м. Торез, незважаючи на численні заклики з боку українського уряду, ОБСЄ, міжнародного співтовариства.

Пошуки жертв трагедії тривають. Обстежено 120 км території. До пошукових робіт залучено 810 осіб - із них 355 фахівців із Державної служби з надзвичайних ситуацій, решта - волонтери з числа місцевого населення й навколишніх шахт та 35 одиниць техніки.

Як повідомляв ForUm, раніше прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявляв про 272 знайдені тіла.

Як відомо, 17 липня на території України розбився «Боїнг-777» Malaysia Airlines, що летів рейсом MH17 з Амстердама в Куала-Лумпур.

Лайнер упав в околицях села Грабове Шахтарського району Донецької області. На борту перебувало 283 пасажири та 15 членів екіпажу. Всі вони загинули.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом