Народний депутат Ігор Єремеєв не вибачався перед главою Дніпропетровської облдержадміністрації Ігорем Коломойським. Про це він заявив у коментарі Forum'у.

Нардеп зазначив, що зробив відповідну заяву для «Громадського ТБ».

«Я не вибачався. Це все (інформація від Коломойського про те, що нібито Єремеєв попросив вибачення, - Ред.) з категорії бажаного, напевно», - сказав він.

Єремєєв підкреслив, що вважає себе вправі висловлювати свою позицію публічно.

«Я не вважаю, що моя позиція і мої знання в нафтогазовій промисловості України мають стосунок до так званої війни олігархів. Як фахівець у нафті і газі вважаю, що маю право висловлювати свої думки. Я їх висловлюю і наполягаю на тому, що вони правдиві та правильні», - заявив він.

Коментуючи хід війни олігархів з використанням медіаресурсу, нардеп додав: «Вважаю, що коли йдуть військові дії, війни олігархів бути не може. Але під час воєнних дій можуть відбуватися різні речі, і ми не повинні про це мовчати».

Нагадаємо, раніше глава Дніпропетровської облдержадміністрації, бізнесмен Ігор Коломойський в інтерв'ю «5 каналу» розповів, що Ігор Єремеєв перед ним вибачився.

«Ось так почалася війна олігархів, - сказав він в інтерв'ю. - А потім з'ясувалося, що Єремеєв вибачився. У нас з ним був діалог, і він сказав: вибачте, ми погарячкували. Він розповів, як усе було, розповів, хто за цим стояв, хто керував Лещенком і Мустафою. Лещенком керував Льовочкін. Ми ж знаємо всі ці розклади. Скільки разів я бачив Лещенка в приймальні та в кімнаті відпочинку у Льовочкіна», - зазначив Коломойський.

 

Юлія Артамощенко, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

389