34 гірники ДТЕК шахти «Комсомолець Донбасу» 19 липня за офіційним проханням представників Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Донецькій області надали допомогу під час проведення пошукових робіт на місці катастрофи «Боїнга-777», повідомляє прес-служба ДТЕК.

«34 шахтарі, які мають навички ремонтно-відновлювальних робіт і монтажу-демонтажу за розпорядженням керівництва шахти виїхали на місце аварії авіалайнера. Співробітники ДСНС були координаторами наших дій на місці трагедії», - розповів координатор від ДТЕК шахти «Комсомолець Донбасу» Дмитро Демидов.

Також начальник Шахтарського відділу Головного управління ДСНС у Донецькій області Володимир Чурилов повідомив, що в неділю на місці падіння літака допомагали обстежити територію ще 500 шахтарів з шахт, які розташовані в Шахтарському районі Донецької області, передає «Інтерфакс-Україна».

Одночасно на місці авіакатастрофи працює комісія міжнародних спостерігачів ОБСЄ, підкреслюють в ДТЕК.

Нагадаємо, 17 липня на території України розбився«Боїнг-777» Malaysian Airlines, що летів рейсом MH17 з Амстердама в Куала-Лумпур.

Лайнер упав в околицях села Грабове Шахтарського району Донецької області. На борту перебувало 283 пасажири та 15 членів екіпажу. Всі вони загинули.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом