Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк висловив співчуття прем'єр-міністрам країн, громадяни яких загинули внаслідок катастрофи малайзійського «Боїнга-777» у Донецькій області.

Про це Forum'у повідомили у департаменті інформації та комунікації з громадськістю секретаріату Кабінету Міністрів України.

Зокрема співчуття були виражені прем'єр-міністру Австралії Тоні Ебботту, прем'єр-міністру Королівства Бельгія Еліо Ді Рупо, прем'єр-міністру Сполученого Королівства Великобританії і Північної Ірландії Девіду Камерону, президенту Республіки Індонезія Сусіло Бамбанг Юдхойоно, прем'єр-міністру Канади Стівену Харперу, прем'єр-міністра Малайзії Наджибу Тун Разаку, прем'єр-міністру Королівства Нідерландів Марку Рютте, віце-президенту Сполучених Штатів Америки Джозефу Байдену, президенту Республіки Філіппіни Беніньо Акіно, прем'єр-міністра Французької Республіки Манюелю Вальсу, федеральному канцлеру Федеративної Республіки Німеччина Ангелі Меркель у зв'язку з трагедією, що сталася з літаком «Малайзійських авіаліній».

«Від імені уряду України та від мене особисто прийміть найщиріші співчуття сім'ям загиблих у зв'язку з трагедією, що сталася з літаком «Малайзійських авіаліній», - заявив Арсеній Яценюк.

Він також запевнив, що уряд України робить все можливе для забезпечення справедливого та всебічного розслідування причин цього злочину.

Нагадаємо, за даними авіакомпанії «Малайзійські авіалінії», внаслідок авіакатастрофи загинуло 154 підданих Нідерландів, 43 малайзійці, включаючи 15 членів екіпажу та двох дітей, 27 австралійців, 12 індонезійців, включаючи одну дитину, дев'ять підданих Великобританії, чотири громадянина Німеччини, чотири бельгійці, три філіппінці, один канадець.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом