У середу, 16 липня, до київської міліції надійшло повідомлення про замінування декількох торговельних центрів і супермаркету.

Як повідомляє Відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в місті Києві, два повідомлення надійшли від адміністраторів торговельних центрів у Дарницькому та Деснянському районах столиці.

Крім цього, від співробітниці одного із супермаркетів у Шевченківському районі надійшла інформація про те, що вона отримала анонімний дзвінок від чоловіка, який повідомив про замінування автомобіля, який припаркований поруч із магазином.

Також до чергової частини Голосіївського райуправління міліції надійшла інформація про замінування одного з торговельних центрів на вулиці Срібнокільській.

За місцем розташування торговельних центрів виїхали фахівці вибухо-технічних служб, кінологи і співробітники МНС. Зараз усі служби працюють на місцях.

У міліції зазначили, що відомості внесені до Єдиного обліку районних управлінь столичної міліції. Вживається заходів, спрямованих на встановлення осіб, які повідомляли про замінування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом