У Донецькій обласній державній адміністрації обіцяють відновити частину приміських автобусних маршрутів, які не обслуговувались кілька днів у зв'язку з бойовими діями.

Про це повідомляє прес-служба обладміністрації з посиланням на департамент базових галузей промисловості.

«У профільному департаменті повідомили, що рух цих маршрутів (які не обслуговувалися - ред.) планують частково відновити 18 липня 2014 року», - йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, наразі рух на маршруті «Красногорівка - Донецьк» частково відновлено. Так, на маршруті в черговому режимі працює 3 графіки із 11. На маршруті № 129 «Мар'їнка - Донецьк» заплановано розпочати рух автобусів у черговому режимі з 17.07.2014.

В обладміністрації зазначили, що в м. Донецьку склалася проблемна ситуація з транспортним сполученням у Петровському районі та в районі аеропорту, призупинено рух тролейбусного маршруту № 18 «вул. Університетська - сел. Новоросійський ч/з ш-та Бутівка».

Також призупинено у зв'язку з бойовими діями і відмовою водіїв виходити на маршрут автобуси № 42-р «ДС Трудовська - ДС Центр ч/з Журналістів», № 66 «ДС Абакумова - ст. Рудченкова ч/з ХБК (хлібобулочний комбінат)», № 60-б «ДС Трудовська - вул. Маркіна - ДС Трудовська», № 61«ДС Трудовська - ст. Мандрикіне ч/з ХБК».

Крім того, змінено схему руху автобусів на маршруті № 10 «вул. Куйбишева - вул. Університетська - пр. Київський - в/в Жовтневий рудник», а саме, замість пр. Київського рух транспорту здійснюється вул. Університетською - вул. Артема, вул. Гірничою - вул. Артемівською - вул. Стратонавтів - в/в Жовтневий рудник».

Нині розглядається питання відновлення зазначених маршрутів шляхом ремонту шляхопроводів або впровадження альтернативного транспортного сполучення.

Автобусні маршрути в інших напрямках працюють у звичайному режимі.

Як повідомляв ForUm, раніше у зв'язку з бойовими діями низка приміських автобусних маршрутів у Донецькій області тимчасово припинила роботу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

47