Київ буде змушений піти на переговори з Донбасом. Таку думку в коментарі Forum'у висловив директор Центру євразійських досліджень Володимир Корнілов.

«Дивує реакція національно стурбованих діячів, які за цей заклик Меркель (розпочати переговори між Києвом і Донбасом - Ред.) називають її фрау Ріббентроп. Людей закликають до миру, до того щоб вирішувати проблеми за столом переговорів, не вбиваючи один одного. Що не так у самому посиланні? Який заклик ще може звучати від будь-якої цивілізованої людини?» - запитує Корнілов.

Експерт вважає, що Київ у кожному разі буде змушений сісти за стіл переговорів з представниками сходу.

«Київ приречений на переговори. Неважливо, як розвиватиметься АТО, придушать це повстання чи ні. Навіть якщо воно буде придушене, це не вирішить проблеми. Воно перейде в партизанську війну і буде перенесене за територію Донбасу. І краще рано, ніж пізно, в Києві почують заклики всього світу», - каже він.

Нагадаємо, канцлер ФРН Ангела Меркель заявила, що українська влада повинна якомога швидше розпочати переговори з членами незаконних збройних формувань, що діють на сході України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1146