Ніч з 15 на 16 липня у Донецьку минула неспокійно через стрілянину на вулицях, літаки, які низько пролітали, та пересування військової техніки.

Про це повідомляє офіційний сайт мера Донецька Олександра Лук'янченка.

«Жителі практично всіх районів повідомляють про локальні перестрілки на вулицях, про те, що були чутні звуки літаків, які низько пролітали, про пересування у вечірній час колони важкої військової техніки», - йдеться в повідомленні.

Станом на 9.00 16 липня в Донецьку тихо, весь рухомий склад громадського пасажирського транспорту вийшов на лінії.

Крім того, аварійні бригади газової служби не можуть досі потрапити до місця пошкодження газопроводу.

«Не пропускають озброєні представники ДНР. За непідтвердженою інформацією, військові перекрили запірний пристрій газопроводу, полум'я немає», - наголошується в повідомленні.

Також міськрада звернулася до керівників підприємств ресторанного господарства з проханням про припинення використання піротехнічних засобів під час проведення заходів.

«Згідно зі статтею 24 Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення" у нічний час з 22.00 до 8.00 у житлових кварталах і прибудинкових територіях забороняється використання звуковідтворювальної апаратури, проведення салютів, феєрверків, використання піротехнічних засобів», - підкреслили в міськраді.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

51