У штабі АТО спростували інформацію про напад на військовослужбовців збройної групи в районі Краматорська і Слов'янська. Про це, як передає кореспондент Forum'у, заявив спікер АТО Владислав Селезньов.

«Інформація про дії збройної групи, яка нібито здійснює бойові вилазки проти бійців на військовому аеродромі в Краматорську, не відповідає дійсності», - сказав він.

«Не виключено, що в районі Краматорська і Слов'янська могли залишитися якісь збройні групи, проте якоїсь інформації про їхню активну діяльність зі дестабілізації обстановки в регіоні штаб АТО не має», - зазначив Селезньов.

За його словами, ситуація і у самому Краматорську, і на військовому аеродромі повністю контролюється українською армією.

Нагадаємо, напередодні в соцмережах з'явилася інформація про те, що, починаючи з п'ятниці, 11 липня, в районі військового аеродрому Краматорська періодично лунають постріли та вибухи. Місцеві жителі повідомляють, що зазвичай це відбувається у вечірній та нічний час. А керівник збройних формувань ДНР Ігор Гіркін поширив у мережі Інтернет інформацію, що у районі Краматорська і Слов'янська ним нібито була залишена диверсійна група чисельністю до 200 осіб.

Віталій Виголов, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

223
Теги