У вівторок, 15 липня, в Слов'янську відбудеться нарада щодо відновлення об'єктів інфраструктури. Про це повідомляє прес-служба Глави Української держави.

«За дорученням Президента України в місті Слов'янську за участю першого заступника глави Адміністрації Президента України Геннадія Зубка відбудеться нарада щодо оцінки стану об'єктів інфраструктури, що підлягають відновленню у населених пунктах на Донбасі», - йдеться в повідомленні.

У прес-службі зазначили, що на нараду запрошені голови міст Красний Лиман, Святогірськ, Сіверськ та Краматорськ, а також голови Слов'янської та Артемівської районних державних адміністрацій.

У свою чергу Зубко підкреслив, що серед об'єктів інфраструктури, на відновленні яких як першочергових наполягає Глава держави, - школи, лікарні, дитячі садки, житлові будинки, а також об'єкти водо- та енергопостачання. Перелік об'єктів буде підготовлено і передано на розгляд у Кабінет Міністрів.

Крім того, як зазначив перший заступник глави АПУ, заплановано відвідання окремих інфраструктурних об'єктів у районі міст Слов'янськ та Артемівськ з метою формування технічного завдання щодо їх відновлення. Зокрема, вивчається можливість залучення до відновлення цих об'єктів громад з інших областей країни.

У ході наради планується обговорити питання якнайшвидшого відновлення роботи двох насосних станцій на каналі Сіверський Донець, сказав Зубко.

Нагадаємо, 5 липня над міськрадою Слов'янська був піднятий Державний прапор України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом