Бойовикам навмисно дозволили зайняти Донецьк і Луганськ. Таку думку в коментарі кореспондентові Forum'у висловив український політичний діяч Степан Хмара.

«Смерті людей на совісті тих, хто дав можливість завести в Україну бандитів, інструкторів, техніку. А потім - передислокуватися зі Слов'янська та Краматорська до Луганська та Донецька. Чому не розстріляли цю колону? Від Краматорська до Донецька приблизно двісті кілометрів: їх могли на шляху як жуків винищити всіх до одного разом із Гіркіним. А їх випустили - це домовленості на самій горі», - вважає він.

На його думку, впливові європейські політики в питанні сходу України перейшли на бік РФ.

«На сході йде війна. І сприяють цій війні Олланд і Меркель. Держава зливається в унітаз. Якщо все затягнеться до осінньо-зимового періоду, буде параліч, соціальний вибух. До цього все йде. Порошенко має пам'ятати, що люди проголосували за нього в першому турі, щоб він швидко працював, а не щоб кров лилася. Потрібно привертати увагу європейського суспільства та ЗМІ. Не всі там дурні і негідники, яких можна купити за газпромівські гроші. Не всі знають, що у нас відбувається. А якщо Україна не робить ніяких конкретних кроків, тільки вирішує вести чи ні переговори з бандитами, то чого чекати?», - попередив він.

 

Юлія Артамощенко, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

134