Співробітниками сектора для боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Черкаській області затримано організовану групу в складі трьох осіб, які налагодили незаконне виготовлення та збут ацетильованого опію в Черкасах.

Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю УМВС України в Черкаській області.

«У місті налагодило свою роботу організоване злочинне угруповання, до складу якого входили місцеві мешканці віком від 37 до 39 років», - розповіли в міліції.

За даними прес-служби, під час обшуку житла зловмисників, міліціонери виявили і вилучили близько 80 мл ацетильованого опію, близько 4 л екстракту макової соломи, 6 л прекурсора, близько 500 г марихуани, вогнепальну зброю невстановленого виробництва та 9 набоїв до неї, а також понад 7000 грн, які були отримані після продажу отруйного зілля.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів - позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна) Кримінального кодексу України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

205