Землевпорядники Черкащини визначили 208 земельних масивів загальною площею 2113 га із земель запасу державної власності для надання військовослужбовцям, які беруть участь в антитерористичній операції на Донбасі.

Про це заявив в.о. начальника головного управління Державного агентства земельних ресурсів Дмитро Мироненко.

«Усі військовослужбовці, що беруть участь в антитерористичній операції, можуть стати власниками земельних ділянок площею від 12 соток до 2 га різного цільового призначення. Для цього вони повинні звернутися в Головне управління Держземагентства в області з документом, що засвідчує їхню участь в АТО», - цитує прес-служба Держземагентства Мироненка.

Він зазначив, що списки учасників бойових дій і можливих претендентів на отримання землі постійно змінюватимуться, адже АТО триває, як і ротація військовослужбовців.

За інформацією прес-служби, остаточні дані про учасників АТО будуть сформовані після закінчення операції і повернення військовослужбовців. На цей момент, за попередніми даними, участь в АТО беруть 553 військовослужбовці з Черкаської області.

Як повідомляв ForUm, раніше у Вінницькій області знайшли більше 500 га землі для учасників АТО.

Нагадаємо, військовослужбовцям, які беруть участь в антитерористичній операції на сході України, спростили механізм отримання земельних ділянок.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

181