Вчора, 10 липня, о 19:05 на 15 км перегону Сіверськ-Новозолотарівка Донецької залізниці невідомі підірвали шляхопровід над залізничними коліями - один із прольотів мосту впав на рейки, повідомили Forum'у у прес-службі Укрзалізниці.

Того ж дня о 19:50 на 1100 км перегону Микитівка-Диліївка було здійснено ще один підрив шляхопроводу, через що один проліт мосту теж упав на рейки. В обох випадках рух поїздів на зазначених ділянках істотно не змінився, повідомили у головному управлінні перевезень.

Раніше повідомлялося, що 7 липня невідомі особи підірвали парну і непарну колії на 44 км перегону Скотовата-Ясинувата Донецької залізниці.

7 липня невідомі підірвали міст на перегоні Городній - Кондрашівська-Нова (Луганська обл.) і Новобахмутівка - Очеретине (Донецька область).

Усього внаслідок несанкціонованих втручань у роботу залізничного транспорту в межах Південної, Донецької та Придніпровської залізниць пошкоджено 127 об'єктів інфраструктури.

Станом на 10 липня залізничники відновили 38 об'єктів інфраструктури. Інші 89 об'єктів - ділянки колії, мостів, шляхопроводів, приладів електропостачання і зв'язку - залишаються зруйнованими, а рух поїздів на деяких ділянках поки закрито. Доступ на зазначені об'єкти обмежено через бойові дії, тому відновлювальні роботи на них не здійснюються або здійснюються частково.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом