У містах Донецької області на вулиці за добу виявлено трупи двох жінок та одного чоловіка. Про це повідомили у Відділі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Донецькій області.

Так, згідно з оперативним зведенням за минулу добу, від чергового Центрально-Міського райвідділу міліції міста Горлівки надійшла інформація про те, що біля центрального кладовища м. Горлівки на вул. Інтернаціональній виявлено розчленований труп невідомої жінки. Попередня правова кваліфікація - ст. 115 ч. 1 (умисне вбивство) КК України.

Також у Петровський райвідділ міліції м. Донецька надійшло повідомлення про те, що біля терикону виявлено труп невідомого чоловіка без руки, з ушкодженнями обличчя. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У Димитровський міськвідділ надійшло повідомлення від диспетчера швидкої допомоги про те, що на вул. Ватутіна перебуває труп громадянки 1987 р.н. з численними переломами ребер та численними підшкірними крововиливами на голові та шиї.

Попередня правова кваліфікація - ст. 115 ч. 1 (умисне вбивство) КК України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

207