Відсутність реформ в економіці та у суспільстві не має виправдовуватися військовими діями в країні. Про це заявив Президент Петро Порошенко на зустрічі з представниками громадянського суспільства 9 липня, повідомили Forum'у в прес-службі Глави держави.

«Ми повинні знайти в собі сили перемагати в боротьбі з ворогом на фронтах з корупцією, коли минуле тягне і міцно тримає нас ще у радянських моделях функціонування економіки та суспільства», - заявив він.

У той же час Порошенко зазначив, що сьогодні найважливішим завданням є захист нашої держави та збереження її суверенітету.

«Дуже приємно бачити серед звичайних солдатів, десантників, воїнів батальйонів тероборони, з якими я спілкувався, інженерів ІТ, підприємців, перекладачів, учителів, які зараз для себе прийняли рішення, що для них найважливіша робота в державі - на передовій. І ми пишаємося ними! Ми вдячні їм. Саме з таких вчинків народжується справжній український народ», - наголосив Президент.

Як раніше повідомляв ForUm, Президент заявив, що сьогодні потрібно зберегти той рівень активності громадянського суспільства, який був продемонстрований під час революції гідності.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом