У Мерефі за підозрою у вбивстві людини затримали переселенця зі Слов'янська, повідомляє відділ зі зв'язків з громадськістю Управління МВС України в Харківській області.

Інформація про виявлення тіла 54-річного жителя Мерефи надійшла в чергову частину райвідділу два дні тому.

Тіло з численними забиттями виявив 35-річний квартирант, який жив разом із загиблим в одному будинку.

За його словами, було встановлено, що він родом зі Слов'янська і приїхав на Харківщину у зв'язку з подіями, які зараз відбуваються в Донецькому регіоні. Чоловік винайняв житло у потерпілого, гроші в нього були, тому що він одержував пенсію за інвалідністю у зв'язку з втратою руки. Про те, що сталося з господарем будинку, і за яких обставин, квартирант нічого пояснити не зміг.

Як з'ясувалося, раніше квартирант уже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

«Під тиском неспростовних доказів затриманий зізнався у скоєному і розповів правоохоронцям, що того вечора під час розпиття спиртних напоїв між чоловіками виникла суперечка, яка згодом переросла в бійку. Підозрюваний так розлютився, що сильно побив господаря квартири», - повідомили в міліції.

За цим фактом проводиться досудове розслідування за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 10 років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом